Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Golden Hill ApS
Pethavn c/o Golden Hill ApS
Amager Strandvej 58E, st, 2300 København S
CVR: 42519553
contact@pethavn.com

Betaling
Pethavn modtager betaling med Dankort / VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konro, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK danske kroner og incl. moms.

Pethavn ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL /Secure Socket Layer) protocol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Pethavn sender ordrer på alle hverdage, når ordren er foretaget inden kl. 10.00. Ordrer der der foretaget efter kl. 10 sendes den næstkommende hverdag.

Vi sender til hele Danmark. Der er gratis fragt på ordrer over 599kr., hvor priserne på fragt på ordrer under 599kr. er:
GLS til pakkeshop 59kr op til 5kg
GLS til pakkeshop 69kr fra 5kg  til 10kg.

Pakker der er opnået med frifragt, sendes til GLS Pakkeshop, så fremt de vejer mindre end 20 kg.
Ordre over 20 kg kan der ikke opnåes fri fragt ved.

BEMÆRK: Hvis du ikke er hjemme når pakken forsøges leveret, vil pakken leveres til den nærmeste GLS pakkeshop. I dette tilfælde vil du få besked herpå. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Vi sender til hele EU. Alle ordrer til andre lande end Danmark sendes som forsikrede pakker med PostNord og beregnes ud fra pakkens vægt.

Vi sender ikke til lande udenfor EU.

Din ordre leveres indenfor 1-3 hverdage efter bestillingen er afgivet (EU-forsendelser vil leveres indenfor 1-2 uger).

Særlige leveringsbetingelser gælder for varer på restordre. Betingelserne vil blive angivet specifikt inden køb af disse varer.

Forbehold

Pethavn tager forbehold for tastefejl og mangler. Pethavn forbeholder sig retten til at annullere ordren, såfremt den er bestilt på trods af en åbenlys tastefejl. Dette kunne eksempelvis være hvis en vare er opgivet til kr 0. 

Hvis en vare der er bestilt, der er blevet beskadiget inden den afsendes herfra, kontaktes køber mhp ny leveringstid så fremt det ikke er lagervare.


Garanti
Der er en 2-års garanti i henhold til købsloven. Vores ret til klage gælder for mangler i materiale og/eller fremstilling.

Klager gælder ikke for fejl eller skader, der er sket ved forkert brug af produktet.

Pethavn dækker returomkostninger i rimelig omfang.

Klager kan sendes til:

Pethavn
Amager Strandvej 58E, st
2300 København S

Ingen pakker, der sendes efter anmodning, modtages.


Refundering
Hvis der er aftalt refundering, send da dine bankoplysninger til os, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Afbestilling
Hvis du ønsker at afbestille din ordre, kan du returnere den bestilte vare indenfor 14 dage.

Afbestilling skal rapporteres til os senest 14 dage efter købet er foretaget, og fra afbestillingen finder sted skal du returnere varen indenfor 14 dage. Det er ikke nok at nægte at modtage pakken eller undlade at hente pakken i pakkebutikken.

Returportal
Du kan vælge at bruge vores Returportal. 

Returomkostninger
Returpolitik – læs dette før du returnerer

Enkelte varer tages ikke retur
Der gælder ingen fortrydelsesret på indgraverede hundetegn da disse varer enten er specialtilpassede, let fordærvelige eller ikke kan sælges igen på grund af lovkrav. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Har du brugt en vare som du returnerer?
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Ombytning
Såfremt du ønsker at ombytte varen til f.eks. en anden farve eller størrelse anbefaler vi at du bestiller varen på ny via webshoppen. Dette sikre en hurtigere ekspedition samt at du modtager den korrekte vare. Varen som du ønsker byttet skal du sende tilbage til of jf. ovenstående returpolitik, hvorefter vi hurtigst muligt tilbagefører beløbet til dit betalingskort.

Varens stand, når du sender retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Emballage og returnerede varer
Det er dit ansvar at sikre, at varen er pakket korrekt. Vi anbefaler derfor at du sender varen som en pakke med GLS via vores Returportal, da du altid kan spore den. Du skal også være opmærksom på pakkens stand fra du modtager den og indtil vi modtager den igen.

Klagemuligheder
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet,
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet gennem deres klageportal: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform: http://ec.europa.eu/odr

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: contact@pethavn.com